Els 25 Premis Universitat-Societat, un esdeveniment cuidat al detall

By January 28, 2022 February 16th, 2022 Noticies

El taronja va ser el color triat per a vestir la nostra Sala d’actes amb motiu de la 25 edició dels Premis Universitat del Consell Social de la Universitat de València, protagonitzada per la silueta de l’estàtua de Luis Vives del claustre de la Nau.

Una edició commemorativa en la qual, des d’ADEIT, cuidem al detall cada aspecte de l’organització per a fer d’aquest acte un esdeveniment especial i inoblidable. Calidesa, comoditat i seguretat eren els nostres principals objectius.

La imatge gràfica, a càrrec de l’estudi Granissat, va vestir la posterior del saló. Va ser produïda per l’empresa Marc Martí. Triem un escenari sense taula, únicament amb dos faristols, un per a la presentadora –que en aquesta ocasió va ser la periodista Silvia Tomás– i un altre per a les autoritats i premiats, que van anar pujant a oferir unes paraules. Un hostes i una hostessa es van encarregar d’extremar les mesures de seguretat, a través de neteja després de cadascuna de les intervencions. Vestits amb un sobri va portar negre, van acompanyar la celebració per mitjà del mocador i corbata en tons taronges.

La societat valenciana es va donar cita en l’esdeveniment. Representants d’empreses i de la comunitat universitària van poder immortalitzar la seua presència en l’esdeveniment a través del photocall dissenyat per a l’esdeveniment i situat en l’exterior de #EspacioADEIT, amb l’objectiu d’assegurar el protocol de mesures se seguretat. El photocall, acompanyat de catifa de color taronja, estava il·luminat amb diferents focus, que augmentaven la seua lluminositat.

Tota la part tècnica de so i il·luminació va ser a càrrec de l’empresa especialitzada ADM Comunicació.

En la sala d’actes, en una de les seues parets laterals, vinilamos l’eslògan d’aquesta edició dels premis: ‘Junts desenvolupem el futur’. Ressaltava especialment gràcies als dos focus que, en tons taronges, reflectien dos halos de llum tènue i acollidora.

L’exterior del nostre #EspacioADEIT també es va adequar per a la celebració dels 25 Premis Universitat-Societat del Consell Social de la Universitat de València. La imatge gràfica dels guardons va rebre als assistents a l’esdeveniment, a través d’una impressió digital sobre la façana de #EspacioADEIT.