Quin tipus d’activitat puc realitzar en Espai ADEIT?

Espai ADEIT acull qualsevol tipus d’activitat, esdeveniment, acte o reunió sempre que no interrompi l’activitat habitual de l’edifici o suposi una molèstia per a la resta d’usuaris.

Com reservar un espai?

La reserva pot fer-se a través del nostre formulari, via telèfon (96 205 79 11) o ben enviant un e-mail a la següent adreça: espacios@adeituv.es

Si no coneixes les nostres instal·lacions, és convenient que primer les visitis, per determinar quin seria l’espai idoni per a tu. Sol·licita’ns una cita per poder atendre’t en les millors condicions i assegurar-te que l’espai a visitar està disponible. No obstant això, nosaltres t’assessorarem en l’elecció de l’espai més adequat segons les característiques de l’activitat.

Quin és l’espai idoni per a mi?

El nostre treball consisteix a acompanyar-te durant tot el procés de reserva i preparació de l’espai contemplant tots els recursos necessaris per al bon desenvolupament de l’activitat. T’assessorarem a l’hora de seleccionar l’espai que millor respongui a les teves necessitats.

Quin és l’horari de l’edifici?

L’horari habitual de l’edifici és de dilluns a divendres de 8:00h a 21:30h i els dissabtes de 8:00 a 14:30h. Si les característiques i el desenvolupament de la teva activitat requereixen un horari especial, consulta’ns.

És possible realitzar un lloguer per hores?

Les nostres tarifes contemplen la jornada completa o la mitja jornada a les franges de matí o tarda en els horaris de 8:00h-15:00h i de 16:00-21:30h respectivament. Per a activitats que excedeixin els horaris habituals, preguem el consultis amb el nostre equip.

Com puc formalitzar la meva reserva?

Per formalitzar el lloguer d’un espai és necessari el pagament del 50% 15 dies abans de l’inici de l’activitat. La resta s’abonarà una vegada finalitzi la mateixa.

Quin és l’horari de càrrega i descàrrega? Com accedir fins a la porta per a la càrrega i descàrrega?un lloguer per hores?

En ser una zona per als vianants, l’horari de càrrega i descàrrega és molt restringit. Us recomanem que ho feu a primera hora, de 8:00h-9:30h, per evitar tràfic de gent.

L’accés es realitza des de la plaça del mercat. Ha de girar a la dreta pel carrer de les mantes, i continuar pel carrer Martín Mengod que comunica directament amb la porta de ADEIT.

Com puc accedir a Espai ADEIT?

En estar situada la seu en una zona tan cèntrica, us recomanem venir en transport públic. Consulta diverses alternatives aquí.

Si per contra la teva opció més còmoda és el vehicle propi, pots aparcar en el pàrquing de la Plaça de la Reina, situat molt prop de la nostra seu. Per a més informació consultar aquí.

Com és el mobiliari de l’espai? És possible canviar el muntatge d’un aula?

El mobiliari i equipament de cada espai està inclòs en el preu i depèn del tipus d’espai que es llogue (veure Fitxes). Alguns espais admeten diversos muntatges depenent de les característiques del mateix i de l’ús que se li vulga donar. Per a més informació, contacta amb el nostre equip.

Quin és la capacitat de les sales?

El mobiliari i equipament de cada espai està inclòs en el preu i depèn del tipus d’espai que es llogui (veure Fitxes). Alguns espais admeten diversos muntatges depenent de les característiques del mateix i de l’ús que se li vulgui donar. Per a més informació, contacta amb el nostre equip.